ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου είναι στο σύνολο της «απολύτως σταθερή»
Μιλώντας κατά την διάρκεια κυβερνητικής συνάντησης που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, είπε επίσης ότι η Ρωσία έχει μειώσει την παραγωγή πετρελαίου και είναι σ’ ένα «απαιτούμενο επίπεδο» και προσέθεσε : «Αλλά όλες οι ενέργειες μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις εθελούσιες περικοπές παραγωγής, συνδέονται ακριβώς με την ανάγκη να διατηρηθεί ένα συγκεκριμένο περιβάλλον τιμών στις παγκόσμιες αγορές, για διάλογο και επαφές με τους εταίρους μας στον ΟΠΕΚ+».
Διαβάστε επίσης
Ποινή φυλάκισης τριών ετών για τον Νικολά Σαρκοζί
Qatargate: Δεκτό το αίτημα έκδοσης Κοτσολίνο στο Βέλγιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε αργία ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος, που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα – Τα πρότερα ζητήματα με την δικαιοσύνη και η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
- Κωστής Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο «πακέτο» της ΔΕΘ
- Piraeus Securities για ΑΔΜΗΕ Holding: Νέα τιμή στόχος στα €4,52 με φόντο επενδύσεις €6 δισ.
- Alpha Bank: Στο 1,8% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2026 – Κίνδυνος από την πορεία του πληθωρισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.