ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας δήλωσε σήμερα ότι ρωσικό πλοίο του σκιώδους στόλου πραγματοποίησε ύποπτους ελιγμούς στην περιοχή του ενεργειακού καλωδίου που συνδέει την Πολωνία με την Σουηδία.
«Επειτα από αποτελεσματική επέμβαση του στρατού μας, το πλοίο κατευθύνθηκε προς ένα από τα ρωσικά λιμάνια», έκανε γνωστό μέσω του Χ ο Ντόναλντ Τουσκ.
Ο υπουργός Αμυνας Βλαντισλάβ Κοσινιάκ-Καμύς διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη χθες.
Η PSE, η διαχειρίστρια του πολωνικού ενεργειακού δικτύου, ανακοίνωσε ότι το καλώδιο λειτουργεί κανονικά.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Κατέρριψε drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα
Reuters: Στα δικαστήρια για τους δασμούς «τρέχουν» τον Τραμπ 12 Πολιτείες των ΗΠΑ
Γάζα: Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς χαιρέτισε τη διεθνή απόρριψη «του αποκλεισμού και του λιμού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Κάλεσε την Αρμενία να επιλέξει μεταξύ ΕΕ και Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης
- Ο Μακρόν στηρίζει τη λήψη νέων ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιράν: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 35 βαριά τραυματίες σε αμερικανικό πλήγμα
- Wall Street: Στο «κόκκινο» η πρώτη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου λόγω πετρελαίου και ομολόγων – Βουτιά 1% για τον Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.