ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν έδωσε σήμερα εντολή για την άμεση απελευθέρωση του Ίμραν Χαν, ακυρώνοντας έτσι την απόφαση σύλληψης του πρώην πρωθυπουργού, απόφαση που εξέδωσε δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ.
“Η σύλληψή σας είναι άκυρη και η όλη διαδικασία πρέπει να επανεξεταστεί”, δήλωσε ο Ουμάρ Ατα Μπαντιάλ, πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που εξέτασε την έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Χαν κατά της σύλληψής του για υπόθεση διαφθοράς.
Η σύλληψη του Χαν έχει προκαλέσει βίαιες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα αναγκάζοντας την κυβέρνηση να αναπτύξει στρατό ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο 70χρονος Χαν προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες από ειδικό δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ χθες, Τετάρτη, για υπόθεση διαφθοράς.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα βίαια επεισόδια που έχουν προκαλέσει αστάθεια στη χώρα αυτή της νότιας Ασίας με τα 220 εκατομμύρια κατοίκους, που αγωνίζεται να διαχειριστεί τη σοβαρή οικονομική κρίση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Μεγάλη έκρηξη με αναφορές για πολλούς τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε σε ρέμα
- Πρεμιέρα για το «Melania» στην Αθήνα σε ειδική προβολή – Γκιλφόιλ, ζεύγος Βασιλάτου, Αργυρός και Νίκα υπογράφουν την πρόσκληση
- Πορτογαλία: Έκτακτο πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Κριστίν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.