ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων του Αμπού Ντάμπι μεταξύ απεσταλμένων από Ουκρανία, Ρωσία και ΗΠΑ, με στόχο την εξεύρεση μιας λύσης, έπειτα από τέσσερα χρόνια πολέμου, ολοκληρώθηκε και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αύριο, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της ουκρανικής πλευράς.
«Οι συνομιλίες τελείωσαν για σήμερα» και θα συνεχιστούν αύριο, είπε η Ντιάνα Νταβιτιάν, η εκπρόσωπος του επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας Ρουστέμ Ουμέροφ.
Διαβάστε επίσης:
Τζέι Ντι Βανς: Θα θεσπίσουμε σύστημα κατώτατων τιμών για τα κρίσιμα ορυκτά
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αποσύρει 700 πράκτορες της ICE από τη Μινεσότα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να συναντηθούν με το Ιράν – Ποια τα ζητήματα που πρέπει να τεθούν στο τραπέζι
- Τραμπ για Σι Τζινπίνγκ: Η σχέση μας είναι εξαιρετική, στο επίκεντρο των συνομιλίων μας εμπόριο, Ιράν και Ουκρανία
- Αγρότες: Αποφάσισαν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στα μέσα Φεβρουαρίου
- AMD: Η χειρότερη βουτιά από το 2018 για τη μετοχή, μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.