ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυραυλική επίθεση έπληξε την Οδησσό, πόλη – λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, στη νοτιοδυτική Ουκρανία, το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Μαξίμ Μαρτσένκο, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Νέα επίθεση με πυραύλους φαίνεται πως εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις στη νοτιοδυτική Ουκρανία, μεταδίδει ο Guardian.
«Πύραυλος έπληξε το λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα στη νοτιοδυτική Ουκρανία, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς», δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης, Μαξίμ Μαρτσένκο, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Suspilne της Ουκρανίας, ο οποίος επικαλέστηκε τη στρατιωτική διοίκηση του νότου, από την επίθεση καταστράφηκε μια εκκλησία.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η ρωσική λεηλασία του χρυσού της Σκυθίας, χώρας των μυθικών Αμαζόνων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.