ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κίεβο βρήκε εξαρτήματα από την Ινδία σε ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν για επιθέσεις στην Ουκρανία, τόνισε την Τρίτη ο προσωπάρχης του Ουκρανού προέδρου.
Ο Αντρίι Γερμάκ, επικεφαλής του προεδρικού επιτελείου, δήλωσε στο Telegram ότι τα συγκεκριμένα drones συμμετείχαν σε επιθέσεις κατά μήκος του μετώπου και εναντίον αμάχων.
«Είναι απαραίτητο να στερήσουμε από τους Ρώσους τη δυνατότητα να λαμβάνουν εξαρτήματα από άλλες χώρες και να σταματήσουν τις δολοφονίες των Ουκρανών. Επίσης, η αγορά ρωσικών ενεργειακών πόρων χρηματοδοτεί τον πόλεμο, ο οποίος δεν συμβάλλει στην ειρήνη», πρόσθεσε.
Το Reuters δεν κατάφερε να επαληθεύσει τις αναφορές.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: «Τα σχέδια Νετανιάχου για πλήρη κατάληψη της Γάζας δεν έχουν προηγούμενο»
Μητσοτάκης στο ΚΥΣΟΙΠ: Άμεσα εφαρμόσιμες 12 παρεμβάσεις κατά της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.