ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών απέρριψε σήμερα τους ισχυρισμούς της Μόσχας ότι το Κίεβο σχεδίαζε να εξαπολύσει επιθέσεις σε υδροηλεκτρικά φράγματα της Ουκρανίας προκειμένου να κατηγορήσει για αυτές τη Ρωσία.
«Ο πραγματικός σκοπός τέτοιων δηλώσεων από τη Μόσχα είναι ο εκφοβισμός της ουκρανικής κοινωνίας και η παραπλάνηση της διεθνούς κοινότητας και των μέσων ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είχε ισχυριστεί ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να καταστρέψει δύο φράγματα, κάνοντας λόγο για «άλλη μια κυνική προβοκάτσια σε βάρος της Ρωσίας», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Διαβάστε επίσης:
ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην περιφέρεια Κρήτης
Αλ. Σδούκου: Η Χίος διαθέτει σημαντικά αποθέματα αντιμονίου
Σοφία Ζαχαράκη: Έφτασαν τις 20.000 οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς την πρώτη ημέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.