ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία εξασφάλισε την απελευθέρωση 1.456 αιχμαλώτων πολέμου μετά την εισβολή της Ρωσίας, στις 24 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην ετήσια ομιλία του στο Κοινοβούλιο, η συνεδρίαση του οποίου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
Το Κίεβο και η Μόσχα έχουν προχωρήσει σε μια σειρά ανταλλαγών αιχμαλώτων πολέμου τους τελευταίους μήνες. Ο Ζελένσκι έχει δηλώσει ότι η απελευθέρωση των αιχμαλώτων πολέμου είναι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησής του.
Η Ρωσία πιστεύεται ότι κρατά χιλιάδες Ουκρανούς αιχμαλώτους, όμως ο ακριβής αριθμός τους δεν είναι γνωστός.
Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Οσμάν Καβαλά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.