ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με τη Μόσχα παρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, συνεχάρη σήμερα τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ρωσίας με ποσοστό που ξεπέρασε το 87%.
«Έπειτα από την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών, ο Βίκτορ Όρμπαν συνεχάρη τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την επανεκλογή του», χαιρετίζοντας τη διατήρηση του διαλόγου «σε ένα δύσκολο γεωπολιτικό πλαίσιο», έγραψε ο Ούγγρος κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Διαβάστε επίσης:
Austriacard: Στα €17 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023 – Πρόταση για μέρισμα €0,10/μετοχή
Ζελένσκι: Ζήτησε από τους ηγέτες της ΕΕ περισσότερα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.