ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν στην Άγκυρα.
Η συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ διήρκεσε παραπάνω από δύο ώρες.
Βασικός στόχος του σημερινού τετ α τετ αποτελεί η προετοιμασία του ραντεβού του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, καθώς και του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Διαβάστε επίσης:
Καταθέτει ο Βασίλης Στίγκας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Μητσοτάκης για κακοκαιρία: Οι πολίτες να υπακούουν στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γίνεται πράξη το… αδιανόητο! 25 λεπτά ημίχρονο στον τελικό του Μουντιάλ λόγω Σακίρα, Μαντόνα και Τζάστιν Μπίμπερ
- Κώτσηρας: Αυστηροί κανόνες και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υπεγράφη σήμερα η παράταση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»
- Η Βασιλίσσης Όλγας, το Ζάππειο και τα μυστικά τους – Σπουδαία ευρήματα και αποκατάσταση
- CrediaBank: Στρατηγικό deal με την BNP Paribas για ενίσχυση των υπηρεσιών Wealth Management
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.