ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο βαθιά αντιδημοφιλής συνταξιοδοτικός νόμος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν πέρασε άλλο ένα εμπόδιο την Τετάρτη, καθώς το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε μια δεύτερη προσπάθεια πολιτικών αντιπάλων να διεξαχθεί δημοψήφισμα κατά της μεταρρύθμισης.
Ο Μακρόν αψήφησε τη σφοδρή αντιπολίτευση των συνδικάτων και τις εβδομάδες ενίοτε βίαιων διαδηλώσεων κατά του σχεδίου του να αυξήσει την ηλικία συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια, στα 64 έτη, περνώντας τη νομοθεσία από το κοινοβούλιο χωρίς τελική ψηφοφορία και υπογράφοντάς την ως νόμο τον περασμένο μήνα.
Πηγή: ΕΡΤ
Διαβάστε επίσης:
Μεντβέντεφ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή από την εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.