ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ενός συνασπισμού στον οποίο κυριαρχούν οι κούρδοι μαχητές, χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» στιγμή που ζουν οι Σύροι με την πτώση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενός «δικτάτορα» που ανέβηκε στην εξουσία πριν από σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα.
«Ζούμε στη Συρία ιστορικές στιγμές όντας μάρτυρες της πτώσης του δικτατορικού καθεστώτος στη Δαμασκό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διοικητής Μαζλούμ Αμπντί.
«Αυτή η αλλαγή είναι μια ευκαιρία για να οικοδομήσουμε μια νέα Συρία βασισμένη στη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, η οποία να εγγυάται τα δικαιώματα όλων των Σύρων», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Επενδύουμε σε μια νέα γενιά έργων στις οδικές και συγκοινωνιακές συνδέσεις, αλλά και στους υδάτινους πόρους
- Aegean: Στις 11 Σεπτεμβρίου η καταβολή Τόκων για την 13η περίοδο εκτοκισμού ΚΟΔ
- ΔΕΠΑ Εμπορίας: Η ενέργεια της επόμενης ημέρας χτίζεται σήμερα
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της «Ορφεύς Βεϊνόγλου» από την HIG
