ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ορισμένοι μεγάλοι δωρητές των Δημοκρατικών δήλωσαν στη μεγαλύτερη επιτροπή πολιτικής δράσης υπέρ του Μπάιντεν, Future Forward, ότι περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια σε υποσχεθείσες δωρεές θα παραμείνουν στον “πάγο” εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διατηρήσει την υποψηφιότητά του, μετέδωσαν την Παρασκευή οι New York Times, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Ελληνική Τράπεζα: Μη δίκαιο και εύλογο το τίμημα της Δημόσιας Πρότασης της Eurobank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.