• Διεθνής πολιτική

    Ντόναλντ Τραμπ: «Πάω καλά. Αγάπη!» – Με κορονοϊό και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας

    • NewsRoom

    Ντόναλντ Τραμπ


    Ο Αμερικανός Πρόεδρος παραμένει στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται

    Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να καθησυχάσει όσους αναρωτιούνται αν η υγεία του είναι καλά. «Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!», έγραψε συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter από το νοσοκομείο όπου εισήχθη.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε μέσω Twitter αργά χθες (τοπική ώρα), μετά την εισαγωγή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με COVID-19, ότι πιστεύει πως τα πάει καλά.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις, χθες Παρασκευή, έγινε γνωστή η είδηση ότι τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

    Θετικός στον κορονοϊό και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

    Όπως έγινε επίσης γνωστό από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό.

    Πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση μέλους του περιβάλλοντος του προέδρου που βρίσκεται θετικό στην Covid-19.

    Η είδηση, την οποία αρχικά μετέδωσε το Politico και στη συνέχεια επιβεβαίωσε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, έγινε γνωστή λίγες ώρες αφού ο ίδιος ο Τραμπ εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο, έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό.

    Ο Στέπιεν ταξίδεψε προς και από το Κλίβελαντ με τον Τραμπ και μία ακόμα σύμβουλο, τη Χόουπ Χικς, που επίσης διαγνώσθηκε θετική στην Covid-19, για την τηλεμαχία που έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με το Politico. Ο Στέπιεν ήταν επίσης στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο τη Δευτέρα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ