ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε, τη Δευτέρα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού, λίγο μετά την ανάρτησή του Τραμπ στο Truth Sodial, ότι “το Ισραήλ πρέπει να διατηρήσει τον διάλογο με τη Συρία”.
Στο επίκεντρο της επικοινωνίας ήταν η αποστρατιωτικοποίηση της Χαμάς και η αποστρατιωτικοποίηση της Λωρίδας της Γάζας, αλλά και η καθιέρωση σχέσεων του Ισραήλ με χώρες που δεν το αναγνωρίζουν, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο Τραμπ προσκάλεσε επίσης τον Νετανιάχου για συνάντηση, στο Λευκό Οίκο, “στο εγγύς μέλλον”, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού, χωρίς να προσδιορίζεται η ημερομηνία.
Διαβάστε επίσης
Ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκτόξευση μικροδορυφόρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στην Σύνοδο Κορυφής: Τα προσχέδιο συμπερασμάτων δεν αποτυπώνει την επείγουσα ενεργειακή κρίση – Περισσότερη ευελιξία για μέτρα στήριξης
- Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το For You – Δείτε το trailer
- UniCredit: Σχέδιο μεταφοράς πιστωτικού κινδύνου για γερμανικά στεγαστικά δάνεια 1 δισ. ευρώ
- Η πρέσβης του Παναμά συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.