ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία διαπραγματεύεται επί του παρόντος για την Ουκρανία μόνο με τις ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι εν αναμονή της άφιξης της αμερικανικής αντιπροσωπείας στην Μόσχα την επόμενη εβδομάδα, η Ρωσία αναμένει να έχει ενημέρωση για τα σημεία του προταθέντος ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία που έχουν συμφωνηθεί, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Imnterfax.
ημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες, Πέμπτη, ότι το περίγραμμα σχεδίου ειρηνευτικών προτάσεων που συζητήθηκε από τις ΗΠΑ και την Ουκρανία στη Γενεύη θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μελλοντικές συμφωνίες για τον τερματισμό της σύγκρουσης, αλλά σημείωσε ότι, αν αυτό δεν συμβεί, η Ρωσία θα συνεχίσει να πολεμάει.
Ο Στιβ Γουίτκοφ, ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να έχει συνομιλίες στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα με τον Πούτιν σχετικά με τις προτάσεις.
Διαβάστε επίσης
ΟΗΕ προς ΗΠΑ: Άνθρωποι που χρειάζονται προστασία πρέπει να έχουν τη συνήθη διαδικασία ασύλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- IRIS: Διπλασιάζονται τα όρια μεταφορών μέσω κινητού από 15/1
- Alpha Bank: Αγορά 2,286 εκατ. μετοχών αξίας 10,7 εκατ. ευρώ
- Maison Guerlain: Ο αρωματοποιός της Αυτοκράτειρας Eugénie παρουσιάζει έναν κήπο στο Παρίσι με ιστορία, και κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη
- NBA Europe: Αποτιμήσεις ομάδων έως 1 δισ. δολάρια και ενδιαφέρον για εξαγορές ευρωπαϊκών συλλόγων!