ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ενεργούν από κοινού για την προστασία τους, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.
Η επίσκεψη του Ρούμπιο στο Ισραήλ πραγματοποιείται εν μέσω εντάσεων με φιλικές προς τις ΗΠΑ χώρες στη Μέση Ανατολή με αφορμή το ισραηλινό πλήγμα με στόχο ηγέτες της Χαμάς στο Κατάρ και την επέκταση των εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
«Η επίσκεψη του Ρούμπιο είναι ένα σαφές μήνυμα ότι η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ απέναντι στην τρομοκρατία», είπε ο Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε επίσης ότι δεν αποκλείει νέα πλήγματα με στόχο ηγέτες της Χαμάς «όπου κι αν βρίσκονται».
Διαβάστε επίσης:
Κρις Ράιτ – ΗΠΑ: Το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα πρέπει να διαλυθεί πλήρως
Παύλος Μαρινάκης: Όταν το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης συνάντησε το «Λεφτά υπάρχουν»
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος πρόεδρος της Εξεταστικής επιτροπής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση δασμών σε ευρωπαϊκά αυτοκίνητα – «Θα διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων μας», λέει η ΕΕ
- Ιράν: 14 μέλη των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποναρκοθέτησης
- Σαουδική Αραβία: Ουρές και νεύρα έξω από τη μοναδική κάβα – Έχει ξεμείνει από προμήθειες λόγω του πολέμου
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.