• Διεθνής πολιτική

    Aνατροπή: Δεν ανατινάχθηκε γυναίκα καμικάζι( Video)

    • NewsRoom


    Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του μακελειού στο Παρίσι όσο και στην αστυνομική επιχείρηση στο Saint – Denis. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ( AFP), η 26χρονη υποτιθέμενη «γυναίκα-καμικάζι» Hasna Boulahcen, όχι μόνο δεν ανατινάχθηκε, αλλά είναι ζωντανή και καταζητείται από τις Αρχές.

    Ο ιδιοκτήτης της γιάφκας είχε προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση

    Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο σπίτι του οποίου είχε γίνει η επιχείρηση στο Saint Denis, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αποκαλύπτεται τώρα ότι είχε προειδοποιήσει τα συγγενικά του πρόσωπα να μη συχνάζουν σε σημαντικά στέκια του Παρισιού γιατί επίκειται τρομοκρατική επίθεση.

    Δείτε το video που ανέβασε το RT μέσω twitter θεωρώντας ότι αυτή που σκοτώθηκε ήταν η πρώτη γυναίκα καμικάζι:

    Νωρίτερα, είχε βρεθεί τρίτο πτώμα, που ανήκει σε γυναίκα, μέσα στο άνδρο των τρομοκρατών, στο σημείο όπου την Τετάρτη η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Αbaaoud, ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.  Η είδηση έγινε γνωστή από δικαστική πηγή.

    Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από τις επιθέσεις της Παρασκευής έφθασε τους 130 καθώς έχασε τη ζωή τους ένας από τους περίπου 89 πολύ βαριά τραυματισμένους.

     



    ΣΧΟΛΙΑ