ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο φυλακισμένος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι κατηγόρησε σήμερα την Apple και τη Google ότι συνεργάζονται με το Κρεμλίνο, αφού οι δύο ψηφιακοί κολοσσοί αφαίρεσαν την εφαρμογή που είχε δημιουργήσει ο Ναβάλνι για τις βουλευτικές εκλογές μετά από αίτημα των ρωσικών αρχών.
«Αν κάτι με εξέπληξε κατά τη διάρκεια των εκλογών, δεν ήταν τόσο η παραποίηση των αποτελεσμάτων που έκανε ο Πούτιν, όσο το πόσο ήπια έγιναν συνεργοί του οι μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας της Πληροφορίας», έγραψε ο Ναβάλνι σε ανάρτησή του στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς τους ψηφιακούς αυτούς γίγαντες «δειλούς και άπληστους».
Διαβάστε επίσης
Apple: Πιθανός επανασχεδιασμός των iPhone καθώς η ΕΕ πιέζει για κοινό φορτιστή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα έκκληση Γκουτέρες σε ΗΠΑ και Ιράν για αποκατάσταση της εκεχειρίας
- Γαλιμπάφ (Ιράν): Οι ΗΠΑ εκτίθενται σε ένα «τέλμα δίχως τέλος»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεωρώ ότι η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή είναι άδικη (live)
- Γιώργος Διδασκάλου: Η παραίτησή μου ζητήθηκε στο πλαίσιο ανανέωσης, δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.