ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζελένσκι: Με ενισχυμένη θέση στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τα ουκρανικά πλήγματα στη Ρωσία και η κρίσιμη συνάντηση με Τραμπ
Τούρκοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν με αντιπροσωπείες της Σουηδίας και της Φινλανδίας στην Άγκυρα αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να συζητήσουν τις αιτήσεις της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που εναντιώθηκε στην ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τους ηγέτες των δύο σκανδιναβικών χωρών το Σάββατο και συζήτησε τις ανησυχίες του.
Η Τουρκία λέει πως η Σουηδία και η Φινλανδία προσφέρουν καταφύγιο σε ανθρώπους που συνδέονται με την οργάνωση μαχητών Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ από βουλευτής
- BP: Αύξησε κατά 30% την παραγωγή αεροπορικών καυσίμων στην Ευρώπη εν μέσω της κρίσης στο Ιράν
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα στο άνοιγμα με τις τεχνολογικές μετοχές να δέχονται νέες πιέσεις – Συνεχίζει το ανοδικό σερί ο Dow Jones
- ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση θέλει να ξεφύγει από τις υποκλοπές με επίθεση λάσπης εναντίον του Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.