ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή της θα περιμένει μέχρι τις 2 Απριλίου, την ημερομηνία που θα τεθούν σε ισχύ οι αμερικανικοί δασμοί στον χάλυβα και στο αλουμίνιο, για να εξετάσει πιθανά αντίμετρα.
Η Σεϊνμπάουμ θα περιμένει να δει εάν θα υπάρξει κάποια λύση στο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες.
«Θα περιμένουμε μέχρι τις 2 Απριλίου και μετά θα δούμε εάν θα εφαρμόσουμε τους ανταποδοτικούς δασμούς», είπε στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί η πρόεδρος.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Οκταετής κάθειρξη σε 57χρονο για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του
Λούτνικ: Τίποτα δεν θα σταματήσει τους δασμούς σε χάλυβα και αλουμίνιο – Δασμοί και στον χαλκό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Ξανά στα μαχαίρια η Ryanair με την ΕΕ: «Ανόητοι» οι νέοι κανόνες – Λιγότερο ανταγωνιστικές οι αεροπορικές, ισχυρίζεται η εταιρεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.