ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο», δήλωσε απόψε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι σε παρέμβασή της σε εκπομπή του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι.
«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να ενισχύσουμε την αποστολή Ασπίδες, άρα μιλάμε για την Ερυθρά Θάλασσα», πρόσθεσε η Μελόνι, η οποία αποσαφήνισε ότι για την κυβέρνησή της είναι «ζωτικής σημασίας η ελεύθερη ναυσιπλοΐα, η οποία ήταν σήμερα και αντικείμενο γραπτής ανακοίνωσης με εταίρους της Ιταλίας».
Διαβάστε επίσης
EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υπερβεί την κομματική του ταυτότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλγαρία: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου
- Δύο νέοι ξενώνες παραδόθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις στη νήσο Ρω
- Τρεις συλλήψεις σε Κορινθία και Λέσβο για τις πυρκαγιές – Πάνω από €1.000.000 τα πρόστιμα από την αρχή του 2026
- «Κλείνει» ο λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.