Menu
-0.03%
Τζίρος: 208.65 εκατ.

Ντόναλντ Τραμπ: Μισο-διαπραγματευόμαστε μαζί τους – Είναι χρεοκοπημένοι, ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%

Μελάνια Τραμπ: Έγινε 55 ετών – Οι αγαπημένες φωτογραφίες της που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος

Ούτε η Μελάνια ούτε ο πρόεδρος αναφέρθηκαν στα γενέθλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε 20 φωτογραφίες της πρώτης κυρίας.

Μελάνια Τραμπ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ η Κάρολαιν Λέβιτ
Τραμπ: Το σχέδιο των $927 εκατ. για τον Λευκό Οίκο – Αίθουσα χορού, ελικοδρόμιο και νέα είσοδος επισκεπτών
Τραμπ: Ο «σκληρός, δυνατός και έξυπνος» δικηγόρος Γουίλ Σαρφ αναλαμβάνει σύμβουλος στον Λευκό Οίκο
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο Λευκός Οίκος γιόρτασε τα 55α γενέθλια της πρώτης κυρίας, Μελάνια Τραμπ, με μια σειρά φωτογραφιών που προβάλλουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της θητείας της στον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια, η οποία είναι καθολική, και ο πρόεδρος Τραμπ πέρασαν μεγάλο μέρος των γενεθλίων της στη Ρώμη το Σάββατο για να παραστούν στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, προτού δώσουν ο ένας στον άλλον ένα αποχαιρετιστήριο φιλί και χωρίσουν στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ αργότερα μέσα στην ημέρα.

1

Ούτε η Μελάνια ούτε ο πρόεδρος αναφέρθηκαν στα γενέθλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε 20 φωτογραφίες της πρώτης κυρίας.

Οι φωτογραφίες που ανέδειξε ο Λευκός Οίκος περιλαμβάνουν εικόνες της στην εκδήλωση Easter Egg Roll στον Λευκό Οίκο, ένα ταξίδι στις πυραμίδες της Αιγύπτου, το χορό με τον πρόεδρο, την άφιξή της στην αεροπορική βάση Sigonella της Σικελίας, την προώθηση της πρωτοβουλίας Be Best και την πτήση με το Marine One.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της ως πρώτη κυρία, η Μελάνια ήταν πολύ προστατευτική της ιδιωτικής της ζωής και διατηρούσε ένα περιορισμένο δημόσιο πρόγραμμα.

Εκτός από το να παρευρίσκεται σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η ομιλία του προέδρου σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου τον περασμένο μήνα, η πρώτη κυρία έχει χρησιμοποιήσει τον ρόλο της για να τραβήξει την προσοχή σε θέματα που θεωρεί σημαντικά.

Διαβάστε επίσης

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που ξεκινά τον Ιούνιο κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα με αφετήριο λιμάνι την Κωνσταντινούπολη

Κλειστά ακίνητα: Πόσο επηρέασαν τη στεγαστική κρίση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο νέες εμβληματικές επενδύσεις 65,7 εκατ. ευρώ σε Δράμα και Θήβα

Χρηματιστήριο: Όλο το παρασκήνιο πίσω από το ράλι σε Alpha, Metlen, Credia, ΕΥΔΑΠ, EΛΠΕ και ΔΕΗ

ΔΕΔΔΗΕ: Όχι απλώς υπογειοποιούνται τα καλώδια, αλλά και υπογειοποιούνται με υπεροκταπλάσιο ρυθμό – Έως 1.800 χλμ ετησίως

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Μισο-διαπραγματευόμαστε μαζί τους – Είναι χρεοκοπημένοι, ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%
Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ η Κάρολαιν Λέβιτ
Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία επλήγησαν κατά την ουκρανική επίθεση στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ
Μαρόκο: Συναγερμός για νέα μαζική είσοδο μεταναστών στη Θέουτα μετά από αναρτήσεις στα social media
EBU: Αλλάζουν οι κανονισμοί της Eurovision, δεν θα μπορεί να αναλάβει τον διαγωνισμό χώρα που εμπλέκεται σε πόλεμο
ΗΠΑ: Όμιλοι ΜΜΕ κατέθεσαν αγωγή κατά του Τραμπ για την επί πληρωμή πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Αντόνιο Ταγιάνι: Δεν θεωρώ ότι με τη Γερμανία υπάρχει πρόβλημα με τις δευτερογενείς ροές
Great Sea Interconnector: Διακομματική παρέμβαση στο Κογκρέσο για αμερικανική στήριξη – Πώς συνδέεται με τον IMEC
Ερντογάν: Στόχος της κυβέρνησης Νετανιάχου είναι να «διαγράψει την Παλαιστίνη από την παγκόσμια ατζέντα»
Το Ιράν διαψεύδει το Anadolu: Δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στις συνομιλίες, αναφέρει ανώτερη κυβερνητική πηγή