Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο – «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση»

Μελάνια Τραμπ: Έγινε 55 ετών – Οι αγαπημένες φωτογραφίες της που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος

Ούτε η Μελάνια ούτε ο πρόεδρος αναφέρθηκαν στα γενέθλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε 20 φωτογραφίες της πρώτης κυρίας.

Μελάνια Τραμπ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους του CNN και του MS NOW
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ανακαλέσουν βίζες από 200.000 αλλοδαπούς, λέει ο Λευκός Οίκος
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο Λευκός Οίκος γιόρτασε τα 55α γενέθλια της πρώτης κυρίας, Μελάνια Τραμπ, με μια σειρά φωτογραφιών που προβάλλουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της θητείας της στον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια, η οποία είναι καθολική, και ο πρόεδρος Τραμπ πέρασαν μεγάλο μέρος των γενεθλίων της στη Ρώμη το Σάββατο για να παραστούν στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, προτού δώσουν ο ένας στον άλλον ένα αποχαιρετιστήριο φιλί και χωρίσουν στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ αργότερα μέσα στην ημέρα.

1

Ούτε η Μελάνια ούτε ο πρόεδρος αναφέρθηκαν στα γενέθλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε 20 φωτογραφίες της πρώτης κυρίας.

Οι φωτογραφίες που ανέδειξε ο Λευκός Οίκος περιλαμβάνουν εικόνες της στην εκδήλωση Easter Egg Roll στον Λευκό Οίκο, ένα ταξίδι στις πυραμίδες της Αιγύπτου, το χορό με τον πρόεδρο, την άφιξή της στην αεροπορική βάση Sigonella της Σικελίας, την προώθηση της πρωτοβουλίας Be Best και την πτήση με το Marine One.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της ως πρώτη κυρία, η Μελάνια ήταν πολύ προστατευτική της ιδιωτικής της ζωής και διατηρούσε ένα περιορισμένο δημόσιο πρόγραμμα.

Εκτός από το να παρευρίσκεται σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η ομιλία του προέδρου σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου τον περασμένο μήνα, η πρώτη κυρία έχει χρησιμοποιήσει τον ρόλο της για να τραβήξει την προσοχή σε θέματα που θεωρεί σημαντικά.

Διαβάστε επίσης

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που ξεκινά τον Ιούνιο κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα με αφετήριο λιμάνι την Κωνσταντινούπολη

Κλειστά ακίνητα: Πόσο επηρέασαν τη στεγαστική κρίση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια είναι η άγνωστη οικογένεια Κονταράτου που πουλάει σπίτι 20 εκατομμυρίων στη γειτονιά των εφοπλιστών της Σκιάθου (φωτό)

Πώς ο Ευρωπαίος ΟΦΗ του Μπούση και των 18,75 εκατ. ευρώ έφτασε να υποτάσσει θηρία αξίας 280 εκατ. ευρώ

Σκλαβενίτης: Αλλάζει το μενού και τις τιμές στα έτοιμα γεύματα – Τι απαντά η εταιρεία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε άγνωστο βλήμα προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας – Τι ανακοίνωσε η Σεούλ
Ρωσία: Εκατοντάδες drones έπληξαν τη Μόσχα – Δύο νεκροί και ζημιές σε διυλιστήριο
Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στη Μόσχα εν μέσω βουλευτικών εκλογών
Ιράν: Έστειλε τους όρους του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Διοικητής CENTCOM: Σε «υψηλό εξαμήνου» οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ
NATO: Ο Γερμανός στρατηγός Κάρστεν Μπρόιερ εκλέχθηκε ως ο επόμενος αρχηγός της στρατιωτικής επιτροπής
Ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους του CNN και του MS NOW