array(0) {
}
        
    
Menu
1.76%
Τζίρος: 188.32 εκατ.

H πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την επίθεση στο Καράκας: Συλλάβαμε τον Μαδούρο και τον βγάλαμε εκτός Βενεζουέλας

Διεθνής πολιτική

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Η συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο ιδρυτής της Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Comments

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε, καλεσμένος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο ιδρυτής της Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Οβάλ Γραφείο, με τον Τραμπ να γνωστοποιεί την συνάντηση, αλλά να μην δίνει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν.

Ένας εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού τόνισε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο ιδρυτής της Facebook συναντήθηκε με πολιτικά στελέχη για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να μιλήσουν για τους μελλοντικούς ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου.

Ο Ζάκερμπεργκ έχει εκφράσει πολλάκις την αντίθεσή του με την πολιτική Τραμπ όσον αφορά θέματα που αφορούν την εταιρία του.

Νωρίτερα χθες, ο Ζάκερμπεργκ, ο οποίος κατέθεσε πέρσι στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, συναντήθηκε με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, ανάμεσά τους με τον Τζος Χόλεϊ και τον Τζον Κόρνιν.

Ο Χόλεϊ με ανάρτηση στο twitter είπε ότι ζήτησε από τον ιδρυτή της Facebook να αποδείξει ότι η εταιρεία «παίρνει στα σοβαρά τα ζητήματα των προκαταλήψεων, της ιδιωτικότητας και του ανταγωνισμού», προκαλώντας τον να πουλήσει τις θυγατρικές πλατφόρμες της WhatsApp και Instagram και να υποβληθεί σε έναν ανεξάρτητο έλεγχο για το θέμα της λογοκρισίας. Και στα δύο όμως συνάντησε αντιρρήσεις, όπως σημείωσε.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την επίθεση στο Καράκας: Συλλάβαμε τον Μαδούρο και τον βγάλαμε εκτός Βενεζουέλας
Ανάλυση Skynews για επίθεση στο Καράκας: Τα πλήγματα δείχνουν ότι ο Τραμπ πιέζει για αλλαγή καθεστώτος με τη βία
Τραμπ: Μπλοκάρει την πώληση κρίσιμων chip στη HieFo από κινεζική εταιρεία για λόγους εθνικής ασφάλειας
Ανδρουλάκης: «Το 2026 είναι ένα ακόμα βήμα για την πολιτική αλλαγή»
Τσιάρας: Τα 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν ήδη ικανοποιηθεί – Για τα υπόλοιπα απαιτείται διάλογος
Οργισμένη απάντηση Μαδούρο για επίθεση στο Καράκας: «Ιμπεριαλιστική επίθεση» από τις ΗΠΑ – Να βγει στους δρόμους ο λαός
Επίθεση στο Καράκας: Ο Τραμπ «πάτησε το κουμπί», λέει το CBS – Τι απαντά ο Μαδούρο – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βενεζουέλα
Μητσοτάκης: Είδε τον «Καποδίστρια» με τον γιο του, Κωνσταντίνο
Υπ. Παιδείας: Εγκρίθηκαν 152 νέα σχολικά βιβλία για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α΄ Λυκείου
Συναγερμός στην Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν αεροπορικώς σε στρατιωτικές βάσεις του Καράκας – Τα χτυπήματα και η απάντηση της χώρας (βίντεο)