ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συζήτησε τηλεφωνικά με τον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών Μάικ Πομπέο για την αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400, αλλά και για το πρόγραμμα των μαχητικών F-35, όπως δήλωσε σήμερα πηγή του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Η ίδια πηγή δεν γνωστοποίησε πότε έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία.
Η αγορά του συστήματος S-400 από την Τουρκία εξόργισε τις ΗΠΑ, που αντέδρασαν διώχνοντας την Τουρκία από το πρόγραμμα συμπαραγωγής του μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς F-35.
Στο τηλεφώνημα αυτό, ο Τσαβούσογλου κι ο Πομπέο συζήτησαν επίσης, την κατάσταση στην Συρία, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.