ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και προσβολή της διεθνούς τάξης, ανέφερε ο υπουργός ‘Αμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά τη συνεδρίαση της ομάδας επαφής για την άμυνα της Ουκρανίας, στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
«Η απρόκλητη και χωρίς υπεράσπιση εισβολή της Ρωσίας δεν αποτελεί απλώς κίνδυνο για την Ουκρανία. Αποτελεί απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και προσβολή της διεθνούς τάξης που βασίζεται σε κανόνες που μας προστατεύει όλους» σημείωσε ο κ. Λόιντ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Κυρώσεις σε ακροδεξιούς εθνικιστές σε Ρωσία και Σουηδία
Χαρδαλιάς: «Διαρκής επαγρύπνηση και για τις υβριδικές απειλές»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Νέο family office στην Ελβετία – Το σχέδιο για την επόμενη γενιά της δυναστείας των 86 δισ. δολ.
- Διυπουργική Συνέντευξη Τύπου στις 12/10 για το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων πρόσβασης των ανηλίκων στα social media
- Η ανάπλαση της ΔΕΘ εμβληματικό αναπτυξιακό έργο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα
- Μισθοί: Νέοι κανόνες από την 1η Νοεμβρίου – Τι θα αποκαλύπτουν οι επιχειρήσεις και ποιες αποζημιώσεις προβλέπονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.