ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Ζαν-Νοέλ Μπαρό έφτασε απόψε στον Λίβανο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Μπαρό είναι ο πλέον υψηλόβαθμος αξιωματούχος ξένης χώρας που επισκέπτεται τη Βηρυτό μετά την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών στον Λίβανο.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας θα έχει αύριο επαφές με πολλούς Λιβανέζους αξιωματούχους και στελέχη του ΟΗΕ στη χώρα. Η άφιξή του συνέπεσε με την ανακοίνωση του θανάτου ενός δεύτερου Γάλλου υπηκόου από τα ισραηλινά πλήγματα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Ο αντιπολιτευόμενος βουλευτής Γκίντεον Σάαρ εντάσσεται στην κυβέρνηση Νετανιάχου
Λίβανος: Ξεκίνησαν τη χερσαία επιχείρηση οι Ισραηλινοί – Φτιάχνουν ζώνη ασφαλείας 3 χιλιομέτρων
Εκλογές στην Αυστρία: Θριαμβευτής των εκλογών το Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλβανία: Ηθοποιός ζητά 1 εκατ. ευρώ απ’ την κυβέρνηση Ράμα γιατί χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά της για την Diella
- Υπ. Ναυτιλίας: Προκήρυξη για 2 Αξιωματικούς Νομικούς στο Λιμενικό – Οι ημερομηνίες και η διαδικασία
- Στουρνάρας κατά Τσίπρα – Πολάκη: Θέλατε να βάλετε χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτοί είστε
- Αυτοψία του Χρίστου Δήμα σε αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Πάτρα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.