ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τούρκος Αξιωματούχος για κατάρριψη ιρανικού πυραύλου: «Πιστεύουμε ότι στόχος ήταν στρατιωτική βάση στην Κύπρο»
Το Ιράν δεν πρέπει να απαντήσει στα αντίποινα του Ισραήλ, αλλά αν το πράξει, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηρίξουν το Ισραήλ, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιερ.
“Το Ιράν δεν πρέπει να απαντήσει στα αντίποινα του Ισραήλ. Δεν πρέπει να το πράξουν… Εάν το πράξουν, εμείς θα στηρίξουμε το Ισραήλ για να αμυνθεί, όμως αυτοί δεν πρέπει” (να το πράξουν), πρόσθεσε η εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σακελλαροπούλου: Η επίσκεψη Σταϊνμάιερ στην Ελλάδα επιστέγασμα της διμερούς φιλίας και συνεργασίας
ΗΠΑ: Σεισμός 6 Ρίχτερ ανοιχτά του Όρεγκον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Αυστραλία: Πρεμιέρα στο πάρκο
- Air Canada: Επανεκκινεί τις πτήσεις της προς την Αθήνα για τη θερινή περίοδο 2026
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Η ναύλωση του πλοίου Crystalia εξασφαλίζει έσοδα $5.78 εκατ.
- Διαδικτυακός παίκτης ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε πάνω από 5,1 εκατ. ευρώ – Είχε καταθέσει το δελτίο του μέσω του allwyn.gr
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.