ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν δεν πρέπει να απαντήσει στα αντίποινα του Ισραήλ, αλλά αν το πράξει, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηρίξουν το Ισραήλ, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιερ.
“Το Ιράν δεν πρέπει να απαντήσει στα αντίποινα του Ισραήλ. Δεν πρέπει να το πράξουν… Εάν το πράξουν, εμείς θα στηρίξουμε το Ισραήλ για να αμυνθεί, όμως αυτοί δεν πρέπει” (να το πράξουν), πρόσθεσε η εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σακελλαροπούλου: Η επίσκεψη Σταϊνμάιερ στην Ελλάδα επιστέγασμα της διμερούς φιλίας και συνεργασίας
ΗΠΑ: Σεισμός 6 Ρίχτερ ανοιχτά του Όρεγκον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Παιδείας: Εγκρίθηκαν 152 νέα σχολικά βιβλία για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α΄ Λυκείου
- Βενεζουέλα: Σειρήνες και εκρήξεις στο Καράκας – Πληροφορίες για πλήγμα σε στρατιωτικό συγκρότημα (βίντεο)
- Αγρότες: Ξανά στα μπλόκα από σήμερα μαζί με την επιστροφή των εκδρομέων – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν, οι συστάσεις της ΕΛΑΣ
- Οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις: Τι αλλάζει και τι πρέπει να προσέχουν οι αναθέτουσες αρχές σύμφωνα με εγκύκλιο του Yπ. Ανάπτυξης