ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σφάλλει αν νομίζει ότι θα αντέξει περισσότερο από εμάς”, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, όταν ρωτήθηκε για την στήριξη της Δύσης προς την Ουκρανία.
Το Κρεμλίνο δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι η “κόπωση” της υποστήριξης στην Ουκρανία θα μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου στους Δυτικούς, την επομένη μιας προσωρινής συμφωνίας για τον προϋπολογισμό στο αμερικανικό Κογκρέσο που αφήνει στην άκρη τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Ο Λευκός Οίκος είναι σε επαφή με τους συμμάχους και τους εταίρους σε σχέση με πιθανές καθυστερήσεις στη νέα χρηματοδότηση της Ουκρανίας, τη συνέχιση της χρηματοδότησης στη χώρα αυτή και οι συνομιλίες αυτές θα συνεχιστούν, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Καρίν Ζαν-Πιερ.
Το Κογκρέσο ενέκρινε το Σάββατο νόμο που παρατείνει τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους για περισσότερο από έναν μήνα ώστε να αποτρέψει την αναστολή της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, όμως δεν περιλαμβάνει καμιά νέα βοήθεια για το Κίεβο.
Διαβάστε επίσης
Φον ντερ Λάιεν: Βοήθεια 5,2 εκατ. ευρώ για την Αρμενία από την ΕΕ
Έλον Μασκ: Η ουκρανική βουλή τον αποδοκιμάζει μετά το μιμίδιο που ανήρτησε
Η Τουρκία προμηθεύει την Ουκρανία με πολυβόλα Canik M2
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Τι αναφέρει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
