ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια στρατιωτική «κλιμάκωση» δεν είναι προς «το συμφέρον» του Ισραήλ, προειδοποίησε σήμερα ένας εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ο Τζον Κίρμπι.
«Δεν πιστεύουμε ότι η στρατιωτική κλιμάκωση αυτής της σύρραξης είναι προς το συμφέρον τους», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
«Αυτό λέμε απευθείας στους Ισραηλινούς ομολόγους μας», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση για μια «διπλωματική» επίλυση της κρίσης.
Διαβάστε επίσης
Έλον Μασκ: Αποχωρεί από τη μάχη με τη Δικαιοσύνη – Ορίζει νομικό εκπρόσωπο για το X
Νετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπο που δεν φαντάζονταν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σε επτά συνεδριάσεις από τις 2.300 στις 2.407, 18,2 δισ. ευρώ η CCHB, +2,15% η Eurobank
- Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη μετά από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε βενζίνη (Βίντεο)
- Αίγινα: Ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό – Τι έδειξαν οι αναλύσεις
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.