ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στα ορεινά μεταξύ Ζούρβας και Μεσκλών Χανίων με τις επίγειες δυνάμεις να επιμελούνται της πλήρους κατάσβεσης καπνογόνων σημείων.
Το δύσβατο της περιοχής που αφορά κυρίως την κορυφογραμμή στη συγκεκριμένη περιοχή έχει δυσκολέψει αρκετά τις επίγειες δυνάμεις ενώ το ελικόπτερο που κλήθηκε από την Αθήνα αντιμετώπισε πρόβλημα λόγω του ανέμου που πνέει με αποτέλεσμα την ακύρωση της συνδρομής του στην κατάσβεση.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ – ΜΠΕ από το συντονιστικό ελαφρά τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης όταν γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων. Στο μέτωπο παραμένουν 60 άτομα και 20 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε χαμηλής έντασης βροχή.
Διαβάστε επίσης
Σωκράτης Φάμελλος: Δεν έχουμε προϋπολογισμό στήριξης της οικονομίας αλλά έναν με αδικίες
Κάγια Κάλλας: Πρώιμη σήμερα η χαλάρωση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Συρίας
Δημήτρης Κουτσούμπας: «Τα 3 δισ. ευρώ που υπολογίζετε ως έσοδα έρχονται από τις πλάτες του λαού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου (+4%) κατά την έναρξη των συναλλαγών στην Ασία
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
