ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην απόσυρση του στόχου για τη μείωση των εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου που συνδέονται με την αγροτική παραγωγή φέρεται πως αποφάσισαν οι Βρυξέλλες, μετά τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε πολλές χώρες της ΕΕ.
Ο οδικός χάρτης της ΕΕ που προβλέπει τη μείωσης των εκπομπών αερίων κατά 90% έως το 2040, ο οποίος πρόκειται να δημοσιευθεί την Τρίτη, δεν θα περιλαμβάνει αναφορά σε στόχο μείωσης κατά 30% στις εκπομπές μεθανίου, αζώτου και άλλων αερίων που συνδέονται με τη γεωργία, δήλωσαν αξιωματούχοι της Ε.Ε. στους Financial Times.
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Κομισιόν, ξεκίνησε «στρατηγικές συνομιλίες» και επέτρεψε να τεθούν περιορισμοί σε εισαγωγές ουκρανικών τροφίμων.
Διαβάστε επίσης
Αγωνία στο Μπάκιγχαμ για την υγεία του Καρόλου – «Δύσκολες» ώρες για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ
Χρυσός: Μικρές απώλειες έφεραν οι δηλώσεις των αξιωματούχων της FED
ΑΠΘ: Χωρίς πλειοψηφία η διαδικασία για την εκλογή πρύτανη – Νέα ψηφοφορία την Τρίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.