• Διεθνής πολιτική

  Κέιτ Μίντλεντον: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σάββατο – Η θεραπεία θα συνεχιστεί για λίγους μήνες ακόμα

  Κέιτ Μίντλετον


  Δημόσια εμφάνιση σε στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει το Σάββατο θα κάνει η Κέιτ Μίντλετον, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram  σημειώνει ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου συνεχίζεται, έχει καλή πρόοδο, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

  Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, στους λογαριασμούς της Κέιτ και τυ συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και οι δυο μας, γράφει η Κέιτ Μίντλετον, «είμαστε έκπληκτοι» από την υποστήριξη της κοινής γνώμης.

  Όπως αναφέρει η ίδια. έχει «καλές και κακές ημέρες», ενώ προσθέτει πως η θεραπεία «θα συνεχιστεί για λίγους μήνες ακόμη».

  «Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά».

  Γράφει ότι «η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

  Η εμφάνισή της το Σάββατο θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση εδώ και σχεδόν έξι μήνες, κατά τους οποίους έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

  Αναμένεται να παρακολουθήσει την παρέλαση με την οικογένειά της από το γραφείο του υποστράτηγου και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ – όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση της υγείας της.  ΣΧΟΛΙΑ