ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καναδάς: Νεκροί και τραυματίες από μεγάλη πυρκαγιά σε στρατιωτική βάση στην Αλμπέρτα – Συναγερμός στα νοσοκομεία
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ δήλωσε την Κυριακή στο Κίεβο ότι δεν θα απέκλειε την παρουσία Καναδών στρατιωτών στην Ουκρανία ως τμήμα μελλοντικών προτεινόμενων εγγυήσεων ασφαλείας, το πλαίσιο των οποίων επεξεργάζονται τώρα η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της.
Ο Κάρνεϊ μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου δίπλα στον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε πως η παρουσία ξένων στρατιωτών στην Ουκρανία μετά το τέλος του πολέμου με τη Ρωσία θα ήταν «σημαντική».
Το θέμα της «παρουσίας, όπως λέγεται, μπότας επί του πεδίου, είναι σημαντικό για εμάς», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλώντας δίπλα στον Καναδό πρωθυπουργό που επισκέπτεται το Κίεβο με την ευκαιρία της επετείου της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας από τη Σοβιετική Ένωση το 1991.
Διαβάστε επίσης:
Τσουκαλάς: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μάλλον περιορισμένη ή επιλεκτική μνήμη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επικοινωνία Γεραπετρίτης–Αμπντελάτι: Στο επίκεντρο η Λιβύη και η Ανατολική Μεσόγειος
- Πόλεμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πυρά Κωνσταντάτου κατά Γλυφάδας και Αλίμου για την υπογειοποίηση Ποσειδώνος στο Ελληνικό
- Η Κύπρος καταδικάζει την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Λιβύης: Παραβιάζονται κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
- EssilorLuxottica: Τα παραδοσιακά γυαλιά της Ray-Ban ενίσχυσαν τα έσοδα στο τρίτο τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.