ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι η όγδοη φορά που υποψήφιος με το όνομα Λεπέν χάνει τις εκλογές ανέφερε ο ακροδεξιός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ σε δηλώσεις του λίγο μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα.
Ο Έρικ Ζεμούρ είπε επίσης ότι «αν και εκατομμύρια από εμάς θέλαμε να τερματίσουμε την πενταετή θητεία του Εμανουέλ Μακρόν χάσαμε και ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη. Όσοι αγαπούν με πάθος τη Γαλλία έχουν ηττηθεί».
«Όσοι θέλουν να υπερασπιστούν την ταυτότητά τους και να βάλουν τέλος στη μετανάστευση έχουν απογοητευτεί πικρά για πολύ καιρό», κατέληξε ο Ζεμούρ, ο οποίος κάλεσε σε συνασπισμό των δυνάμεων του εθνικιστικού χώρου και της Δεξιάς.
Διαβάστε επίσης:
Μελανσόν: Η νίκη Μακρόν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της πέμπτης Δημοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενίσχυση 400 ευρώ σε 2,2 εκατ. δικαιούχους στις 30 Νοεμβρίου – Ποιοι θα τη λάβουν
- Ομόλογα: Η μείωση του ελληνικού χρέους ασπίδα στην αύξηση του κόστους δανεισμού διεθνώς
- Ορμούζ: Πλοίο χτυπήθηκε καθώς διέσχιζε το στενό (UKMTO)
- Γιώργος Μαζωνάκης: Στις 19:30 το τελευταίο αντίο στη Νίκαια – Στο επίκεντρο της έρευνας τα 84 λεπτά πριν από την κλήση στο ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.