ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δήλωσή τους οι ηγέτες των χωρών-μελών της G7 (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Καναδάς, Ιταλία) τονίζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την ανάγκη για παύση των εχθροπραξιών.
“Εμείς, οι ηγέτες της G7, εκφράζουμε βαθιά ανησυχία για την επιδεινούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Κατηγορηματικά επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια του Ισραήλ”, τονίζουν.
“Καλούμε όλους τους περιφερειακούς παράγοντες να ενεργήσουν υπεύθυνα και με αυτοσυγκράτηση”, αναφέρουν στη δήλωσή τους.
Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους στην ασφάλεια του Ισραήλ, καταδικάζοντας όπως λένε την άμεση στρατιωτική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, κάτι που “αποτελεί σοβαρή απειλή για την περιφερειακή ενότητα”.
Διαβάστε επίσης
Ισραηλινός πρεσβευτής: «Έχουμε πληθώρα επιλογών» σε ό,τι αφορά το Ιράν
Ιράν: Συνάντηση του προέδρου Πεζεσκιάν με στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η νέα «σιδηρά κυρία» του PIF έχει στρατηγική – Οι προτεραιότητες και η αγάπη για την Ελλάδα
- Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τις φρεγάτες Bergamini – Τα πλεονεκτήματα και πόσο θα κοστίσουν
- Από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Συνέχεια στην Ευρώπη, ρήξη στο κράτος
- OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.