ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλλία: Ψηφίστηκε η ρύθμιση για ισόβια κάθειρξης στους κατά συρροή βιαστές παιδιών – Διαφώνησε η Αριστερά
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σαάρ, κάλεσε τη Γαλλία να επανεξετάσει το σχέδιό της για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν-Νουέλ Μπαρό, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σαάρ υπογράμμισε ότι “δεν υπάρχει περιθώριο” για επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στο εβραϊκό κράτος, όσο το Παρίσι επιμένει σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που, όπως ανέφερε, “βλάπτουν τα συμφέροντα του Ισραήλ”.
Διαβάστε επίσης:
Αλέξης Τσίπρας: Στην πατρίδα μας δοκιμάζονται η δημοκρατία και η δικαιοσύνη
Μελόνι: Η Ιταλία δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία
Στουμπ: Ο Τραμπ θέλει ΗΠΑ και Ευρώπη να συντονιστούν για την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
- Σάκκαρη στο στόχαστρο: Το ίδιο παλιό μίσος, από την Αυριανή στο TikTok
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.