ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα την είσοδο 93 φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΗΕ στην πολιορκημένη και κατεστραμμένη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας.
“Ενενήντα τρία φορτηγά του ΟΗΕ που μετέφεραν βοήθεια, όπως αλεύρι για τα αρτοποιεία, βρεφικές τροφές, ιατρικά υλικά και φάρμακα, διέσχισαν σήμερα το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ για τη Γάζα”, δηλώνει σε ανακοίνωση ο COGAT, οργανισμός του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας που εποπτεύει τις πολιτικές υποθέσεις στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
Διαβάστε επίσης
Κάλας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναθεωρήσει τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με το Ισραήλ
Σουηδία: «Ναι» σε κυρώσεις της ΕΕ κατά «ορισμένων Ισραηλινών υπουργών»
Μπαϊρού: Το κίνημα αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους δεν θα σταματήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγία Παρασκευή: 19χρονος εκβίαζε ανήλικους και τους απέσπασε 11.300 ευρώ
- Ζελένσκι: Στην Ιορδανία για ενίσχυση αμυντικών σχέσεων με χώρες του Κόλπου
- Ελβετία: Υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων για τη χρήση social media από ανήλικους
- Ιταλία: Η Μελόνι εξετάζει αλλαγές σε κρατικές εταιρείες μετά το πλήγμα της στο δημοψήφισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.