ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Bloomberg: ΕΕ και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία για κρίσιμα ορυκτά με στόχο τον περιορισμό της κινεζικής κυριαρχίας
O επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που διευρύνονται στο Ιράν, αν και απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ξένης στρατιωτικής επέμβασης.
«Αυτό επιβεβαίωσαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί, δηλαδή το ότι παρεμβαίνουν άμεσα στις διαδηλώσεις στο Ιράν», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί, ο οποίος επισκέπτεται τον Λίβανο.
«Προσπαθούν να μετατρέψουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις σε διχαστικές και βίαιες ενέργειες», υποστήριξε ο Ιρανός υπουργός.
«Σχετικά με το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης κατά του Ιράν, πιστεύουμε πως αυτό δεν θεωρείται πιθανό, διότι οι προηγούμενες απόπειρές τους απέτυχαν πλήρως», υπογράμμισε.
Διαβάστε επίσης
Κέβιν Χάσετ: Έτοιμος να αλλάξει πορεία ο Τραμπ αν το δικαστήριο ακυρώσει τους δασμούς
Ομιλία Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.