ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πετρελαιοπηγή την οποία διαχειρίζεται η αμερικανική εταιρεία Hunt Oil στην πόλη Ντοχούκ του Ιρακινού Κουρδιστάν δέχτηκε επίθεση από μη επανδρωμένο αεροσκάφος σήμερα, ανέφεραν πηγές των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η επίθεση αυτή είναι η τελευταία μιας σειράς επιθέσεων σε πετρελαιοπηγές στο ημιαυτόνομο Κουρδιστάν. Είναι επίσης η δεύτερη επίθεση στην ίδια πετρελαιοπηγή, την Αΐν Σίφνι, σήμερα.
Η APIKUR, μια ομάδα οκτώ εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Ιρακινό Κουρδιστάν, ανέφερε ότι τα περισσότερα από τα μέλη της διέκοψαν την παραγωγή μετά τα πλήγματα.
Οι εταιρείες εξετάζουν τις ζημιές που έχουν γίνει στις εγκαταστάσεις τους, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Εγκρίθηκε Ελληνοαμερικανικό ψήφισμα για την Ερυθρά Θάλασσα
Τραμπ: Σύντομα θα ανακοινώσω δασμούς σε 150 χώρες με κοινό συντελεστή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχει εγκρίνει τις παραδόσεις πυραύλων Patriot στην Ουκρανία
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.