ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 04:53, πάνω από την Κίναρο, στα 15.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, έκανε γνωστό το ΓΕΕΘΑ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν εξετάζει την επιβολή τελών διέλευσης για τα πλοία που περνούν από τα Στενά του Ορμούζ
- Δήμας: Έρχεται η επέκταση του μετρό στην Καλαμαριά με πέντε σταθμούς
- Μιλένα Αποστολάκη: Νέες τραπεζικές χρεώσεις στους καταθέτες, θεατής η κυβέρνηση
- Απειλεί ο Όρμπαν με μπλοκ δανείου €90 δισ. προς την Ουκρανία σε αντίποινα για το ρωσικό πετρέλαιο – «Θα βοηθήσουμε όταν θα το έχουμε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.