ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιράν: Βλέπει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ παρά τις χθεσινές εχθροπραξίες, σύμφωνα με πηγή
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο προειδοποίησε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βάλουν τέλος στη διαμεσολάβησή τους εάν η Ρωσία και η Ουκρανία δεν κάνουν “συγκεκριμένες προτάσεις” για να τελειώσει ο πόλεμος, δήλωσε η εκπρόσωπός του.
“Έχουμε φτάσει σε μια χρονική στιγμή όπου οι δύο πλευρές πρέπει να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις για το τέλος της σύγκρουσης”, δήλωσε στον Τύπο η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Τάμι Μπρους.
“Εάν δεν υπάρξει πρόοδος, εμείς ως διαμεσολαβητές θα αποχωρήσουμε από αυτήν τη διαδικασία”, τόνισε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Φάρσα για βόμβα στη Βουλή: Κάτοικος Θεσσαλονίκης ο φαρσέρ, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές
Η Γαλλία προτείνει να επιβληθεί «τέλος διαχείρισης» για κάθε μικρό δέμα που εισέρχεται στην Ευρώπη
Μητσοτάκης σε Μερτς: Προσβλέπω σε στενή συνεργασία με τη νέα γερμανική κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι απαντούν πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης στον Αρ. Παντελιάδη
- Xiaomi: Βουτιά 57% στα κέρδη α’ τριμήνου από την «κρίση» στα τσιπ μνήμης – Σήμα για αυξήσεις τιμών στα smartphone
- ICAP CRIF: Εντείνεται συνεχώς το ενδιαφέρον των τραπεζών για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.
- Nokia: Το εντυπωσιακό comeback που διχάζει τους αναλυτές και εκτοξεύει τη μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.