ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ προσγειώθηκε εκτάκτως στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω μιας ρωγμής στο παρμπρίζ του, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.
“Το αεροπλάνο προσγειώθηκε ακολουθώντας τις καθιερωμένες διαδικασίες και όλοι οι επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Χέγκσεθ, είναι ασφαλείς” ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Σον Παρνέλ σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.
Ο Χέγκσεθ επέστρεφε στην Ουάσινγκτον από τις Βρυξέλλες.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στρατιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επιβαίνουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, αντιμετωπίζει μηχανικά προβλήματα. Νωρίτερα φέτος, το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον λόγω μηχανολογικού προβλήματος.
Διαβάστε επίσης:
Moody’s: Αναβάθμισε σε B2 την αξιολόγηση της Intralot, με σταθερές προοπτικές
Alpha Trust: Από 17 Οκτωβρίου σε διαπραγμάτευση οι 36.600 νέες μετοχές από το stock option plan
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακάμπτει το Ντουμπάι; Η έκθεση τέχνης τον Μάιο μετά από αναβολή ενός μήνα
- Κουβέιτ: Παραβίαση διεθνούς δικαίου η επίθεση σε ειρηνευτές στον Λίβανο
- Γκαλιμπάφ :Οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν περισσότερα χρήματα αλλά κάνουν στρατηγικά λάθη – Θα απαντήσουμε με ισχύ
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Ρεκόρ επιβατών και επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ – Στόχος τα 40 εκατ. έως το 2032
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.