ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο.
«Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας, τελεία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Ζελένσκι, πριν από τη διμερή συνάντησή τους στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.
Ο Ζελένσκι είπε ότι πρόκειται να συζητήσουν για το πώς θα επιτευχθεί ένα δίκαιο τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία και ζήτησε να οργανωθεί μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδος εντός του έτους. Η πρώτη σύνοδος, στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ρωσία, διεξήχθη στην Ελβετία τον περασμένο μήνα.
Διαβάστε επίσης:
Tesla: Αναβάλει για τον Οκτώβριο την παρουσίαση του Robotaxi – Βουτιά για τη μετοχή στη Wall Street
Ρώσος προσπάθησε να δολοφονήσει τον CEO της γερμανικής Rheinmetall που έστελνε όπλα στην Ουκρανία
Λατινοπούλου: Τι απαντά για την φιλοτουρκική στάση του Όρμπαν- «Η Ευρωομάδα είναι της Λεπέν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- L’Oréal & Mugler: Η στρατηγική συμμαχία που αλλάζει το παιχνίδι στο μακιγιάζ
- Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
- Οι Τρεις Σωματοφύλακες της Μεταρρύθμισης: Δουλευταράδες και αμφιλεγόμενοι
- Oικογένεια Αγγελάκη: Από τα χαρούπια, στο ατύχημα με το κρουαζιερόπλοιο Princess Sissy και στην τρίτη γενιά με την αγορά 4 κοντέινερ
