ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι δήλωσε σήμερα Παρασκευή ότι σύντομα θα ανακοινώσουν πρόσθετη βοήθεια για την ασφάλεια της Ουκρανίας.
Ο Κίρμπι ανέφερε ότι αναμένονται μελλοντικές ανακοινώσεις, μετά τις εξαγγελίες, την περασμένη εβδομάδα, για πρόσθετη στρατιωτική και δημοσιονομική βοήθεια ύψους 5,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία.
Παράλληλα, στις 9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας στη Γερμανία.
“Μπορείτε επίσης να περιμένετε πρόσθετες ανακοινώσεις για τη βοήθεια σε θέματα ασφάλειας που θα έρθουν σχετικά με την Ουκρανία … τις επόμενες ημέρες”, είπε, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Διαβάστε επίσης
Συρία: Νέες σφοδρές μάχες μεταξύ Κούρδων και φιλοτουρκικών δυνάμεων
Γερμανία: Μαζικό «black out» στα αεροδρόμια – Χειροκίνητα γίνονται οι έλεγχοι στους επιβάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.