ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατήγγειλαν σήμερα την απόφαση της Ρωσίας να διευκολύνει τη χορήγηση ρωσικών διαβατηρίων για τους κατοίκους της νότιας Ουκρανίας ως μια προσπάθεια να “υποτάξει” τον πληθυσμό που βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχό της.
Το σχέδιο αυτό είναι «μια τακτική της Ρωσίας για να υποτάξει τον ουκρανικό λαό — για να επιβάλει τη βούλησή της με τη βία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα απορρίψουν σθεναρά» ένα τέτοιο σχέδιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε τραυματίες στρατιώτες σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Μόσχας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο άλμα 8% στο πετρέλαιο, στα 110 δολάρια το Brent μετά τις επιθετικές δηλώσεις Τραμπ ότι το Ιράν πρέπει να συνάψει συμφωνία «προτού να είναι πολύ αργά» (Live upd)
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.