ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση Τραμπ θεωρεί την 1η Μαΐου ως την ημερομηνία-στόχο για την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων σε παναμερικανικό επίπεδο, σύμφωνα με τον επίτροπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Στίβεν Χαν.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, για να πει αν ο χρονικός αυτός στόχος μπορεί να επιτευχθεί.
«Θα δούμε φως στο τέλος του τούνελ» δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του ABC “This Week.”
Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για το αν τελικά θα είναι ασφαλές, να αποφασιστεί η χαλάρωση των περιορισμών, πρόσθεσε ο ίδιος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Σι Τζινπίνγκ: Η σχέση μας είναι εξαιρετική, στο επίκεντρο των συνομιλίων μας εμπόριο, Ιράν και Ουκρανία
- Αγρότες: Αποφάσισαν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στα μέσα Φεβρουαρίου
- AMD: Η χειρότερη βουτιά από το 2018 για τη μετοχή, μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις
- Jumbo: Έκτακτη χρηματική διανομή €0,50 ανά μετοχή – Στις 30 Μαρτίου η καταβολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.