ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: Στο τραπέζι η κατάσχεση του ιρανικού πετρελαίου – Στόχος η επέκταση της ενεργειακής κυριαρχίας των ΗΠΑ
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προετοιμαστεί για τυχόν επιθέσεις του Ιράν και των συμμάχων του «αυτήν την εβδομάδα» εναντίον του Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.
Υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει τη στρατιωτική τους παρουσία στη Μέση Ανατολή, με φόντο τις απειλές του Ιράν ότι θα εκδικηθεί για την πρόσφατη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε πως το θέμα συζητήθηκε κατά την επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Βρετανίας.
Διαβάστε επίσης:
Έσβησε η φωτιά στην Τερψιθέα Άνω Γλυφάδας – Για εμπρησμό έκανε λόγο ο δήμαρχος Γλυφάδας
Ισραήλ: Κόντρα Νετανιάχου-Γκάλαντ για τους στόχους του πολέμου στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ για επίθεση έξω από το προξενείο Κωνσταντινούπολης: «Δεν θα μας εκφοβίσει η τρομοκρατία»
- Δένδιας – Γκίλφοϊλ: Συζήτησαν για τη σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
- Όρμπαν σε Πούτιν: «Στο πλευρό σου με κάθε τρόπο» – Προτείνει σύνοδο στη Βουδαπέστη
- Alpha Bank στην Κέρκυρα: Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.