ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν συνομίλησε σήμερα με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάρκο Ρούμπιο για το θέμα της Γροιλανδίας.
Συγκεκριμένα οι δύο υπουργοί συμφώνησαν ότι το θέμα της Γροιλανδίας θα συζητηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών στην Κοπεγχάγη.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι Ράσμουσεν και Ρούμπιο συζήτησαν για την Ουκρανία, την ευρωπαϊκή ασφάλεια και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τονίζεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Άρχισαν οι πρώτες απελάσεις από τον Τραμπ
Ισραήλ: Δεν θα αποχωρήσει ο στρατός από το νότιο Λίβανο μέχρι την Κυριακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλακιάς για Βελόπουλο: Έκπληκτος είδα τον να δείχνει φωτογραφίες οστών ζώων στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι είναι από θύματα στα Τέμπη
- Alpha Bank: Από 19 Οκτωβρίου σε διαπραγμάτευση 140.300 μετοχές από το stock options rights
- Motor Oil: Νέo συμβάν με διαρροή ατμού κατά τη διάρκεια εργασιών – Δύο τραυματίες, ο ένας διασωληνωμένος
- «Φρένο» σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο βάζει το ΣτΕ – Πότε ακυρώνεται η διαδικασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.