ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Μαρία Κορίνα Ματσάδο, δήλωσε σήμερα ότι, κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Ντόναλντ Τραμπ, προσέφερε στον πρόεδρο των ΗΠΑ το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε τον Δεκέμβριο.
Η Ματσάδο απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει στους δημοσιογράφους εάν ο Αμερικανός πρόεδρος αποδέχθηκε την προσφορά της.
Νωρίτερα, είχε δηλώσει πως η συνάντησή της με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο πήγε πολύ καλά και ήταν «θαυμάσια».
Η Ματσάδο πήγε στον Λευκό Οίκο για την πρώτη συνάντησή της με τον Τραμπ καθώς προσπαθεί να διασφαλίσει ότι θα αναλάβει μελλοντικά κάποιον ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας της.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Στίβεν Μιράν της FED και την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΑΤΟ και ΕΕ: Μάχες χαρακωμάτων και εκβιασμοί «χαμηλής έντασης»
- Νίκος Σταθόπουλος: Η Nova δεν πωλείται – Τι είπε για ΔΕΗ και ανταγωνισμό
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση με την ελπίδα για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Άγιος Δημήτριος: Η μητέρα της 20χρονης κατέθεσε για τον σύντροφο της κόρης της που σκότωσε γιο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.